sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Kirjainkoristelua kovassa arjessa


Kirjoitan elämästä, kuolemasta, toiveista ja muistoista. Kirjoitan tunteista, jotka liitävät ilmavirran mukana. Kirjoitan ajatuksista mielen syvimmissä onkaloissa. Kirjoitan kokemuksista taivaanrannan takana.
Kirjoitan maailmasta: elävistä ja kuolleista, kipeistä ja sairaista, terveistä ja elinvoimaisista. Kirjoitan muukalaisista ja tuttavista, ystävistä ja rakastajista.
Kirjoitan lopusta ja alusta, ehtoollisesta ja ehtimättömyydestä. Kirjoitan rakkaudesta ja vihasta, pelosta ja ikävästä, surusta ja onnesta. Kirjoitan kysymyksistä ja vastauksista, kirjaimista ja numeroista. Kirjoitan loogisuudesta ja luovuudesta, arjesta ja taikuudesta.
Kirjoitan katseista ja kosketuksista, tuoksuista ja makunystyröistä. Kirjoitan hempeistä sanoista ja vihlovista väitteistä. Kirjoitan tottumuksista ja tavoista, vieraista ja uusista koettelemuksista. Kirjoitan oodeista ja onnitteluista, runoudesta ja kaunokirjallisuudesta. Kirjoitan toiveista ja velvollisuuksista, kullasta ja hopeasta, materiasta ja muodollisuuksista.

Kirjoitan sanasolmuista toisissa ulottuvuuksissa ja kirjainkiemuroista tässä päivässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti