perjantai 8. kesäkuuta 2012

1. kirjailijatapaaminen

Tapasimme ensimmäistä kertaa "kirjailijakaverusten" kesken tänään.
Luimme ääneen omia tekstejämme, keskustelimme niistä ja annoimme toisillemme palautetta. Se oli aika mukavaa, oikeastaan. Ei mitään ohjattua toimintaa, hoidimme ryhmää keskenämme. Tapaaminen sujui rattoisasti, oli jännittävää kuulla, millaista tekstiä siellä toisten pienissä päissä oikein syntyykään, jotkut pätkät tekivät suurenkin vaikutuksen. :)

Oikeastaan jokaisella meistä oli vähintään suunnitteluasteella oleva, isompi kirjoitteluprojekti meneillään. Otimme tavoitteeksi edetä niissä jonkinverran, inspiroitua toistemme teksteistä ja päästä alkuun.
Toisten projektit kuulostivat hyvin mielenkiintoisilta, seuraan mielelläni niiden etenemistä samalla, kun työstän omaani. Odotankin innolla jo seuraavaa tapaamista!

Seuraava tapaaminen on 14.06. torstaina. :)

2 kommenttia:

  1. Kirjailijatapaaminen kuulostaa tosi hauskalta idealta! Vähän harmittaa, kun kukaan omista ystävistäni ei pidä lukemisesta tai kirjoittamisesta, niin tällainen miitti on mahdoton järjestää. Ehkä netin kautta löytyisi enemmän samanhenkisiä, jos vaikka joskus saisi aikaan tavata. :) Kiva blogi, jään ehdottomasti seurailemaan tätä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Toivottavasti löydät pian vierellesi kirjailijakaveruksia, saisitte harrastaa yhdessä. Ja netti voisi tosiaan olla hyvä tapa heitä etsiä, ainakin Harhakuvan kautta luulisi löytyvän :)

      Poista