torstai 26. heinäkuuta 2012

Loppu


Sain kirjoiteltua eilen (kellon mukaan toissapäivänä) pitkästä aikaa. Oon nyt päässyt siihen pisteeseen Inttilesken kanssa, että pohdin loppua - sitä viimeistä merkintää. En suinkaan ole vielä lopettamassa projektia, ehei, lähelläkään, mutta koetan sitoa juonta kauniille letille, ratkaista asioita ja tutkailla, mihin koko romaani on oikein menossa. Vielä merkintä ei ole valmis eikä läheskään sellainen, jollaiseksi sen halusin (eli toisin sanoen ei täydellinen), mutta ainakin minulla on runko, jota kehittää.
Olen alusta alkaen kirjoitellut tarinaa vähän sieltä täältä kehittääkseni jonkunlaista runkoa, sillä etukäteen suunnittelu on jäänyt todella vähiin (en oikeastaan harrasta sellaista, kirjoittelen lähinnä tajunnanvirtana tms.). Ehkä ihan hyvä siis näin.

Oon tosi iloinen, että sain itseni taas siihen rauhaisaan ja levolliseen mielentilaan, jotta kykenen kirjoittamaan. Sain myös palautetta tältä eräässä merkinnässä mainitsemaltani "epäviralliselta kustannustoimittajalta" ja ehdotuksia juonen jatkoksi. Hassua sinänsä, että minulla oli käynyt mielessä myös tuollainen vaihtoehto, jota tämä kyseinen henkilö minulle ehdotti. En ole varma, onko se vaihtoehto, jonka tähän projektiin sidon, mutta se on eräs mahdollinen.

Turhaa informaatiota: latasin vihdoin OpenOffice.orgiini (käytän siis kyseistä tekstinkäsittelyohjelmaa) sellaisen lisäosan, jossa on oikoluku. Oli siellä tekstissä muutama virhe, jotka sain korjatuksi tai joita en vain ollut huomannut. Ihan jees. :)

Toivottavasti palaan kirjoittamisen pariin taas lähiaikoina
~ huhtikuu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti