perjantai 17. elokuuta 2012

Oljenkorsi

Käytin tänään sen oljenkorren, josta vaivihkaa mainitsin TÄSSÄ merkinnässä. Syynä tähän ratkaisuun toimivat draaman tarve loppua kohden, yllätyksellisyyden etsintä ja tekstin jumitus. En silti paljasta, että mikä on kyseessä.


Kirjoiteltu on siis taas tänään, ja aika hyvältä näyttää. Uskallan jopa toivoa, että romaanin ensimmäinen versio valmistuisi jo jouluksi. Silloin olisin kirjoittanut kyseistä projektia suunnilleen vuoden verran, se on ilmeisesti aika lyhyt aika, mutta mitä sitä turhaan pitkittämään, ettei teksti vesity ja pilaannu liiasta vääntelystä ja kääntelystä sivumäärän kasvattamiseksi. Täysillä vaan eteenpäin!

Itse asiassa koetin aloittaa jo toistakin projektia, mutta se vähän tyssäsi. En ollut kehitellyt ideaa tarpeeksi pitkälle. Jonkin verran olin ajatussilmukkaa solminut, mutta keksityt ideat pääsivät karkaamaan unten salaisiin maailmoihin, ennen kuin ehdin kirjoittaa niitä ylös. Olen kirjoittanut kaksi lyhyttä tekstiä, jotka kuuluvat saman tarinan alkuosaan, mutten ole varma, kannattaako minun jatkaa. Ehkä pidän sen vain sellaisena lyhyehkönä juttuna, enkä luo siitä kokonaista romaania, sillä ainekset ovat aika vähissä. Tai sitten, kuka tietää, ehkä siitä pikkuhiljaa syntyy jotain suurempaa?

~ huhtikuu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti