sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Kahvia maailmalle


...ja näin ideoin tässä yöllä taas uuden projektin ja aloitin.

Mä haluan tehdä novellikokoelman, jonka aiheena ja pääteemana on niinkin yksinkertainen asia, kuin kahvi. Namnam. :) Muokkasin tässä muutamaa vanhaa novellia, lisäilin niihin kahvia juotavaksi, ja kirjoitin pari uutta, joissa kahvi on vähän näkyvämpänä osatekijänä mukana. Kattoo nyt, kelpaako ne vanhat mukaan, kun niissä ei se kahvi niinkään suuressa osassa ole, mutta täytyykö sen näytellä pääosaa jokaisessa kokoelman novellissa? Enpäs tiedä.

Mietin vaan, että olisi mukavaa saada niitä vanhempiakin teoksia vähän näkyviin, kun niitäkin kerta löytyy, eivätkä ne kaikki oleihan täyttä "laihaa kahvia" (= kuraa). Ehkä, ehkä ei. Pitää katsella, odottaa, että tämä projekti tästä hiljalleen sitten käynnisty.
Muutenkin tykkään kovasti kirjoittaa lyhyempiä tekstejä, kaikki niistä eivät yllä edes novellin mittaan. Niitä voisi rauhassa kirjoitella isompien projektien välissä, ja niihin liittyvän inspiraation ollessa tauolla. Nytkin tässä iltasella tuli vähän tylsää, join hiukan kahvia - juon varmaan vielä kupillisen - enkä jaksanut keskittyä enää "Saako sua pussata?" -systeemiin, joten otin asiakseni kirjoitella novelleja sitten vaihteeksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti