tiistai 23. lokakuuta 2012

Lopetin Leino-ryhmässä

Lopetin Leino-ryhmässä yhden kerran jälkeen, sillä eräs henkilö, josta mainitsin täällä blogissa, ahdisteli mua seksuaalisesti molemmilla kerroilla, kun hänet tapasin. Se oli sen stoorin loppu, tehdään koulussa ehkä ilmoitus jonnekin.

Siis varoituksen sananen: harkitkaa tarkasti, ennen kuin haette osalliseksi - varsinkin, jos satutte olemaan nuoria naisia.

En oo saanut kirjoitettua hetkeen, ahdistus on ollut liian suuri taakka kannettavaksi. En kykene nukkumaan öitäni rauhassa, päivisinkin turvaudun ahdistusta lievittäviin lääkkeisiin. En ole näistä asioista hirveästi täällä blogissa avautunut, sillä tarkoituksenani on kuitenkin keskittyä lähinnä kirjoittamiseen liittyviin asioihin.

Siirryn marraskuussa Vantaan Sanataidekouluun, toivottavasti siellä on mukavampi ilmapiiri (ja ohjaajatkin osaavat käyttäytyä asemansa mukaisesti). Odotan innolla.

Inttileski odottaa tuolla kansiossa sitä, että "epävirallinen kustannustoimittajani" saa tutkailtua sen läpi. Sovimme tapaavamme piakkoin tekstin merkeissä, toivottavasti saisin teoksen pakettiin kustantamoita varten jouluksi. Sitä odotellessa.

Kirjoitin tänään pitkästä aikaa - hyvin huonoa, kliseistä paskaa suoraan sanottuna. Mutta kirjoitin kumminkin. En ahdistuksen vuoksi ole kyennyt juuri keskittymään mihinkään, joka vaatii vähääkään ajatustyötä, sillä se vie minut suoraan takaisin ahdistavien mielikuvien luokse. Olen lähinnä selaillut tatuointikuvia netistä, mulla on perjantaina hakkausaikakin varattu. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti