sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Novelleja kertyy

Heippa,

Kahvinovelleja alkaa pikkuhiljaa kasaantua. En tiedä, tulevatko kaikki niistä lopullisen kokoelmaan - niitä on kyllä vasta 22 kappaletta - sillä ne eivät välttämättä jokainen ole tyyliltään, taikka sisällöltään rattoisaa kahvilukemista. Osassa on myös ongelmana, ettei kahvi niissä ole tarpeeksi suuressa osassa.

Mutta itsehän minä novellikokoelmastani päätän, joten täytyykö kahvinovelleissa kahvin näytellä pääosaa jokaisessa tarinassa? Voisiko kahvi olla vain mukava piriste ja lisämaku johonkin juttuun?

Olen tosiaan kirjoitellut vähemmän viime aikoina ja lähinnä siis novelleja. Keksin kyllä "Saako sua pussata?" -kertomukseen erään spoof-tarinan, tai oikeastaan vain lisän, nimittäin erään sivuhenkilön päiväkirjan. Olen sitä hieman muotoillut sen alkuperäisen stoorin mukaan, josko se ehkä lipsahtaisi lopullisen teoksen loppusivuille erilliseksi jutuksi tai jotain.


Ei mulla oikeastaan muuta. Koetan päästä taas kirjoittamisen makuun. Kahvia saan ainakin oima annoksen marraskuussa, kun aloitan työharjoittelujakson eräässä kahvilassa. :)

Näkemisiin,
huhtikuu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti