torstai 20. kesäkuuta 2013

Myöhäisiä päivittelyjä

Tänään meni vähän myöhään, ja ihan syystäkin. Tappelua sossun kanssa, ja muutenkin stressaava päivä raha-asioiden suhteen. Ei ne välttämättä koskaan juuri korjaanu, jos kirjailijan urasta haaveilen, mutta ainahan sitä saa pientä toivoa pitää yllä.


"Addiktio" kuitenkin jatkui taas yhdellä luvulla. Olen itse asiassa vähän jumissa stoorin kanssa. Sivuja on kertynyt, mutta uusia juonenkäänteitä tulisi kehitellä, ettei mennä siihen, että tarina toistaisi täysin samaa, tuttua ja tylsääkin tylsempää kaavaa kanssasiskojensa kanssa. Jotain uutta ja erilaista, ehkä jopa ennen näkemätöntä tulisi keksiä. Kyllä mä pystyn! Tällä mielikuvituksella sen ei luulisi olevan vaikeaa, mutta tänään on jotenkin ollut jumituspäivä, jollaista ei ole ollut pitkään aikaan.

Kuva toi mieleeni hahmoni Elsin.

Huomenna on kuitenkin tiedossa ihan mukava päivä. Suunnitelmissa olisi mennä ystävän kanssa - juurikin tämän, kenet mainitsin anonyymisti blogissani aikaisemmin - kahville kuvaamaan lattea ja cappuccinoa novellikokoelmaan, sillä eräs novellini käsittää näiden kahden kahvijuoman juomisen.

Jänskää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti