sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Kuuprinssi

Mun uusimmalla, tähän saakka nimettömällä projektilla on vihdoin nimi: "Kuuprinssi". Voi olla, että se vielä vaihtuu, mutta tuo nyt ainakin on lyhyt ja ytimekäs, ja sisältöä kuvaava otsikko.

Tässä stoorissa olen taas nimennyt luvut samoin, kuin "Inttilesken päiväkirjassa". "Addiktiossa" ja "Saako sua pussata?":ssa olen vain numeroinut ne. Jotenkin se sopi taas tämän tyyliin, ja musta on mukavaa keksiä mielenkiintoisia nimiä luvuilleni.

Voi kun saisikin tuollaisen kirjoituskoneen!

"Kuuprinssistä" löytyy nyt jo 19 sivua, joten suunnilleen kymmenen sivua olen tuottanut, per kuukausi. Aikas hyvin, vuodessa olisi tätä tahtia kasassa jo 120 sivua! Tämän illan lukuun mahdutin perhesuhteita ja perhe-elämää jonkun verran, että hahmoille saisi vähän taustaakin jostain rakennettua.

Väsymys alkaa taasen painaa päälle, ja huomenna olisi vielä toistaiseksi suunnitelmana käväistä koulussa, vaikka flunssan kourissa olenkin. Kuumetta ei ole, ainakaan vielä, joten se saattaisi olla mahdollistakin. Päätä kyllä särkee tämä yskiminen aika mukavasti, mutta kyllä siellä koulussakin olisi käytävä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti