sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Pieniä juttuja

Hej på dej, ystäväiseni!

Tässä ei ole nyt tapahtunut mitään pitkään aikaan - viikkoon, ollakseni täsmällisempi. En ole juurikaan saanut kirjoiteltua, ainakaan mitään tähdellistä, lähinnä muutamat lyriikat ja yhden lyhytproosan kategoriaan sijoittuvan tekstin. Jälki ei ole kyllä ollut mitään päätä huimaavaa, päinvastoin. Taidan olla hieman ruosteessa, vai mitä luulette?


En perjantaina päässyt luovan kirjoittamisen luennolle. Katsastin sähköpostin, mutta sinne ei ainakaan vielä ollut ilmaantunut mitään tietoa mahdollisesta läksytehtävästä. Kyselin kuitenkin ohjaajalta, josko tämä sellaisen olisi viime tapaamisella antanut, etten vain jää mistään paitsi.


Oon ollut erittäin väsynyt viime aikoina, nimimerkillä "nukuin viime yönä 15 tuntia". Mulla on nyt monena vuotena tullut tällainen kummallinen "väsymyskausi" tässä loka-marraskuun tienoilla, se häiritsee ja hidastaa luomisprosessia ja kaikkea muutakin tekemistä. En saa oikein mitään aikaiseksi näinä kausina, ja se ottaa pannuun oikein toden teolla. Nukkuisin vaikka kellon ympäri, jos se olisi mahdollista.

Ensi viikolla taas paluu normaalimpaan arkeen, ainakin koulun puolesta. Toivon mukaan saisin jotain  kirjoiteltua vielä ennen joulua, onhan tässä jonkun verran vielä aikaa. Keräisin materiaalia Erkon kilpailua varten, tuota viimeisintä tekstinpätkää en ehkä kehtaa lähettää, sen verran kuraa. Lähinnä harjoittelin tunnekuvausta kehon kautta, ja yhdistin sen jonkinlaiseksi kohtaukseksi. Ei sen kummempaa tällä kertaa.

Mutta juu, palaillaan taas, toivottavasti jännemmän postauksen parissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti