perjantai 11. huhtikuuta 2014

Hiljaiseloa jo pidemmän aikaa

Heipä hei taas, pitkästä aikaa!


Oon elellyt blogin kanssa hiljaiseloa jo pidemmän aikaa. Se ei suinkaan tarkoita, että olisin lopettamassa bloggailua, taikka kirjoittamisharrastusta, vaan ennemminkin sitä, että pää on ollut kovin tyhjä. Tai oikeastaan täynnä vääriä asioita (ei, ehkä se oli vähän huonosti ilmaistu?). Ei välttämättä vääriäkään, vaan elämää. Draamaa. Tosielämän draamaa.

Minulta on tarvittu tukea ja aikaa. Minulta on vaadittu ponnistelua, toivottu apua. Ja on minua patistettu hakemaan kouluihinkin. Sain onneksi haut hoidettua jo viime kuun puolella, niistä ei tarvitse tällä hetkellä stressata. Pää on oikeastaan ollut aivan liian täynnä istuakseni vain aloilleni, rauhassa läppärin ääreen, ja vuodattaakseni juonikuvioita paperille. Toivon, että pian olisi taas sen aika, koska kaipaan sitä kovin. Kirjoittamista.


Olen minä jotain pieniä juttuja rustaillutkin, mutta ei niistä sen enempää. Lyhykäisiä novelleja, jotain muuta pohdiskelua koneelle kirjoitettuna. Sen sellaista.

Jotain uutisiakin minulla on! Blogini lukija nimittäin infosi minulle Otavan nuortenromaanin kirjoituskilpailusta. Osallistumisaikaa on syyskuun 1. päivään saakka, ja kilpailuun saa lähettää yksi osallistuja enintään 2 käsikirjoitusta. Inttilesken lähetin jo viime vuoden puolella Otavalle, eikä se mennyt sellaisenaan läpi, joten ajattelin kokeilla onneani "Saako sua pussata?":lla sekä Addiktiolla. Editointia olisi edessä siis.


Lyriikan kurssinkin kävin tässä keväällä, avoimella yliopistolla. Arvosanoja emme ole sieltä vielä saaneet, mutta ihan kelvollisesti suoriuduin kuitenkin (omasta mielestäni). Draaman kirjoittaminen jatkuu taas toukokuussa, sain kirjoitettua jonkinlaiset kohtaukset sinne tuossa jokin aika sitten. Jotain on siis tehty, kuitenkin.

Tänään muuten ilmestyi kaverin bändin, Sallan ja Miron matka maailman ympärin, esikoisalbumi! Jo EP:n aikoihin ajattelin, että ihan parasta, loistavaa ja inspiroivaa musiikkia. Jotenkin tunnelma ja lyriikat iskee, ja inspiroi ennen kaikkea kirjoittamaan. En tiedä, mistä se oikein kumpuaa. Tarvitsen aina jonkinlaista, tietynlaista musiikkia kirjoittaessani, siihen taustalle tuomaan ideoita ja luomaan inspiraatiovirtaa, ja Sallan ja Miron matka maailman ympäri on juuri sitä, mitä nyt kaipasin.


Näihin tunnelmiin,

huhtikuu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti