sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Draaman kirjoittaminen jatkuu

Moi!


Draaman kirjoittaminen jatkuu taas avoimessa. Pe-la yönä sain työstettyä lisää edelliskertaista näytelmän kohtausparia saatuani palautettua, ja jonkunlaisen inspiksen taas iskettyä

Meillä oli miltei kahden kuukauden tauko tästä kurssista, sillä välissä oli lyriikkaa ja sitten ihan kuukausi vapaata. Taistelin aivosolujeni kanssa inspiraation pakoillessa pääkopasta kirjoittaessani tuota kohtausparia, joiden oli määrä liittyä jollain tavoin toisiinta. Kyllä se taisi jotenkin edetä ja syventyä hieman, tuo näytelmän rääpäle siis. 

Tällaista yritin väkertää.

En tiedä, kirjoitanko sitä koskaan kokonaan. Voisihan se olla jännittävää, mutta pelkään epäonnistuvani pahemman kerran. Toisaalta, kirjoittaminenhan on melkeinpä pelkkää riskinottoa, ainakin omalla kohdallani. Koetan kirjoittaa tarpeeksi räväkästi, ja kipeistäkin aiheista, jotta teksti olisi edes jollain tavalla kiinnostavaa luettavaa. Sellainen tasapaksu "hieman sinnepäin" -teksti (tällä tarkoitan lähinnä sellaista tuttua ja turvallista tekstiä) saattaa olla tylsää luettavaa. En toki tarkoita, että kaikki "tuttu ja turvallinen" olisi pahasta, mutta itseäni miellyttää enemmän sellainen rohkeampi teksti, ainakin aiheeltaan.

Tällaista tällä kertaa, eipä tässä kai muuta tänään.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti