sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Jape ja kumppanit

Heissulivei!

Draaman kirjoittamiskurssi jatkuu. Perjantaina käytiin läpi vihdoin mun ihka ensimmäinen kohtaus, jonka tälle kurssille kirjoitin. Sain siitä huomattavasti parempaa palautetta, kuin siitä edellisestä (uudemmasta). Varmaankin, kun sitä toista kirjoittaessani ideat vähän loppui kesken.

Kärjistetyt hahmot siis toimii.

Äsken kirjoitin sitten jatkoa tuohon näytelmään. Sujui ihan ok, mutten ehkä ihan yltänyt sen avauskohtauksen tasolle. Mutta ehkei kaikkien kohtausten tule olla niin täynnä toimintaa - eihän proosassakaan kaikkien kirjan lukujen täydy olla täynnä actionia, vai mitä mieltä ootte?

Lyriikoitakin on tullu taas naputeltua, parempia ja huonompia. Mutta ihan hauskaa se on. :)

Eipä tässä muuta, ciao!

2 kommenttia:

  1. Vaikuttaa hämmentävältä, mutta samaan aikaan hyvin mielenkiintoiselta tekstiltä!

    Olisi mukava kuulla enemmänkin tästä draamakurssista. Olen nimittäin itse harkinnut hyvinkin suuresti ottavani osaa tämän tyyliseen kurssiin, jos itse koulupaikkaa en siis saa. Olisikin kiva kuulla tästä tarkemmin, joko ihan täällä tai sitten vaikka yksityisemmin spostiin: vm.nevalainen@hotmail.com

    VastaaPoista
  2. Ville: Tää kurssi on siis osa avoimen yliopiston luovan kirjoittamisen perusopintoja. Opintokokonaisuuteen kuuluu tämän lisäksi perustekurssi, lyriikka-, proosa- ja tietokirjoittamiskurssi ja niiden lisäksi vielä pieni arviointipaketti.

    Kokonaisuudessaan ainakin tämä kestää sen yhden kokonaisen vuoden, kokoontumisia on kerran viikossa, aina n. 3h luento kerrallaan. Ilmoittautua voi ilmeisesti joko koko opintokokonaisuuteen, tai sitten vain yksittäiselle kurssille.

    VastaaPoista