sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

"Tähdenlennon taikaa"

Moi!


Kuuprinssi jatkuu. Vuorossa oli taas vähän enemmän fantasiantäyteinen luku. Tasapainottelu on hyvin vaikeaa, ns. päähenkilön arjen, ja näiden fantasiajuttujen välillä. Toivon, että lopputulos on kuitenkin jollain tavoin onnistunut, että tarinan edetessä asiat nivoutuvat onnistuneesti yhteen, eikä tarina vaikuta liikaa yritetyltä sekamelskalta.

Ne, jotka ovat juttua ehtineet silmäillä tai lukea tähän asti kokonaan, ovat kyllä antaneet ihan hyvää palautetta, mutta pelkoja on silti toki olemassa. En ole koskaan aikaisemmin yrittänyt kirjoittaa kokonaista fantasiaromaania, ennemminkin pelkkiä novelleja, jotka on paljon helpompi saada toimimaan. Mutta ehkä harjoitus tekee tässäkin asiassa mestarin? Ainakin sinnepäin, toivottavasti.

Tämän luvun kanssa jouduin taistelemaan pääni sisällä, että tuonko mukaan lisää jännitystä, ja sen tein. Parempi niin, sillä muuten juoni ei olisi edennyt yhtään. Oli vain pakko tehdä tuo ratkaisu, ja toivon, että saan sen toimimaan myöhemmin, kun tarina taas jatkuu. 

Kuuprinssi on ollut tähän asti haastavin kirjoitettava. Luulisin, että juurikin tuon fantasiakategorian takia. Ja sen, että suurin osa henkilöistä on tavallisia ihmisiä, eikä esimerkiksi kääpiöitä, tai haltioita. Mutta haasteitahan täytyy elämässä ottaa, eihän tämä olisi muuten yhtään jännittävää!

Katsellaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti