tiistai 22. heinäkuuta 2014

Juuri kun

Heipskukkuu!

Juuri kun ehdin pelätä, etten saa enää jatkettua kirjoittamista pitkään aikaan - kuten Facebookissa jo ilmoitinkin viime yönä - jatkoin kuitenkin. Sain jotain aikaan, viikon jälkeen.

Kuuprinssi sai viime yönä ja äsken kaksi uutta lukua. Öinen luku on huomattavasti dramaattisempi - keksin uusia juonenkäänteitä ja selityksiä tapahtuneille. Pohdin sivullisen verran muistivihkooni, mikä liittyisi mihinkin, ja kuka onkaan kaiken takana. Ehdotuksia tuli monia, en ole vielä täysin lyönyt lukkoon mitään, mutta ideoita tosiaan on. Ja jonkinlainen hahmotus minulla on. Jes, hienoa.

Pitäisi tutkailla tarkemmin pääkoppaa ja lyödä ehkä asioita lukkoonkin, mutta tykkään kirjoittaa enemmän fiilispohjalta. Silloin ratkaisut syntyvät usein kuin itsestään, ja jutustakin tulee luonteva. Ainakin oman kokemuksen pohjalta. Vähän täytyisi kuitenkin suunnitellakin, tällä hetkellä ideat risteilevät päässä vinhasti ja sotkeutuvat toisiinsa aika lahjakkaasti. Mutta eiköhän se tästä vielä.

2 kommenttia:

 1. Tosi mielenkiintoinen blogi! Samastun urakalla moniin ajatuksiisi kirjottamisesta, vaikka en olekaan ikinä kirjoittanut vakavasti proosaa, vain runoja enkä niitäkään elämää vakavammin. Jatkanpa selailua :)

  http://quotidienne2014.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Mukavaa, että miellyttää :) Voisinpa tsekata tuon sunkin blogin.

   Poista