perjantai 15. elokuuta 2014

Kuuprinssi - tuho

Moikka!

Jokseenkin raskaan viikon jälkeen syntyi taas tekstiä. Nimittäin, Kuuprinssi jatkui taas. Sain tosiaan viime viikolla käytyä Addiktion läpi ja pidän siitä nyt hiukan "lomaa" - ajattelin lukaista sen vielä ennen, kuin pistän postiin, ajoissa kumminkin. Saako sua pussata?:a en nyt ehdi käydä lävitse, muttei voi mitään. Ajattelin silti kokeilla, sillä se kässäri olisi ehkä vielä enemmän sopiva siihen kategoriaan, mitä ne Otavan kisassa etsii.

Sade tekee hyvää. Jostain syystä tykkään sateesta kovasti, mun mielestä on vain rauhoittavaa, kun ulkona sataa ja saa naputella sisällä rauhassa. Mulla alkoi tosiaan av-viestinnän koulutus maanantaina ja se on tuntunut näin yhtäkkiä niin energiaa vievältä, etten ole juuri ehtinyt kirjoittaa. Ehkä siihenkin tottuu aikanaan, ja sormet syyhyää, kun Oriveden opiston koulutus alkaa.

Mutta, siihen Kuuprinssiin. Taas lenneltiin kuuhun, mutta päähenkilöä oli vastassa aika erilainen kuu, kuin viimeksi. Eikä mitenkään hyvässä mielessä. Actionia ja käänteitä satoi, mutta luulisin, että kuitenkin sopivissa määrin. Seuraavissa luvuissa esitellään taas uusi puoli avaruudesta, pohdiskelen sitä sekä jännittyinein, että pelokkain tuntein. Kuinka vakuuttaa lukijat? Eiköhän se tästä vielä selvene.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti