sunnuntai 31. elokuuta 2014

Nyt se jo alkoi!

Ensimmäiset etätehtävät löysivät tiensä mun sähköpostiin!

Itse asiassa ne saapuivat jo perjantaina. En tiedä, voiko internetin maailmassa pieninä hiukkasina matkustavien kokonaisuuksien, käsinkosketeltamattomien (voiko tätä sanaa edes taivuttaa?) postien yhteydessä käyttää sanaa "saapua", mutta kuitenkin.

Kyseessä on siis tietenkin kirjailijakoulun, "Studio Orfeuksen", ensimmäiset etätehtävät. Ensimmäisessä osiossa tehdään vapaamuotoinen, pohdiskeleva teksti siitä, millaisia mielikuvia meille tulee omista käsikirjoituksista. Täytyisikin miettiä, millaisen kuvan maailmasta ja ihmisestä käsis välittää lukijalle. Toisessa osiossa kirjoitetaan synopsis käyttäen apuna ensimmäisen tehtävän tekstiä.

En osaa päättää, onko tämä helppoa, vai vaikeaa, vaiko jotain siltä väliltä. Aluksi ajattelin, että hei, täähän kuulostaa tosi helpolta, mutta taisin muuttaa mieleni. En ole vielä ehtinyt aloittaakaan, sillä on ollut kiireinen viikonloppu, mutta huomenna olisi tarkoitus pureutua näiden pariin. Mulla on sellainen viba, että jo tämä ensimmäinen tehtävä on erittäin tärkeä, sillä tottahan on välttämätöntä miettiä, mitä tahtoo tarinallaan lukijoille viestittää - aivan mistä tahansa.

Ollaan jännän äärellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti