sunnuntai 24. elokuuta 2014

Printtaamisen kauheus

Tsau!

Jos tämä postaus olisi Facebook-status, se alkaisi sanoin: "Tuntee tunnetta stressaantunut". Jotain tunnin printtailin kahta kässäriä sinne Otavan nuortenromaanin kirjoituskilpailuun. Mua jostain syystä aina stressaa tämä printtausvaihe, en tiedä mikä siinä on. Mustekin loppui kesken Saako sua pussata?:n tulostuksen kohdalla, vaikka lähtötilanteessa se oli ihan täynnä. Kässäreissä on molemmissa sellaiset about 110 sivua, mutta silti se on melkein 1 mustekasetti/käsikirjoitus, vaikka lyhyistä romaanikässäreistä onkin kyse. Huhheijaa.

Täytyy varmaan harkita laserprintterin hankkimista. Onko teillä suositella jotain hyviä ja edullisia?

Sain mä vähän Kuuprinssiäkin naputeltua, kylläkin ennen tuota tulostusvaihetta. Kässäri etenee ehkä sittenkin ihan mukavasti, vaikka tällä viikolla ehdin jo siitäkin ahdistua. No, olisikohan tää stressaaminen nyt pikkuhiljaa tässä. Jospa sitä ottaisi tänään loppupäivän ihan chillisti.

3 kommenttia:

 1. Minulla itsellä on laserprintteri, jonka yhdellä mustekasetilla tulostaa 1500 sivua eli muutaman kässärin ainakin. Se ei myöskään ole vaarassa kuivua niin kuin mustesuihkutulostimien muste kai voi joskus kuivua, jos se on pitkään käyttämättä...? Omani on Samsungin ja maksoi kai 70-90 euroa (en muista tarkalleen), mutta nykyään kai saa suht edullisesti vähän kaikenlaisia merkkejä. Minusta printtaaminen on aina stressaavaa, kun pelkään, että siellä on kuitenkin joku kauhea kirjoitusvirhe ekassa lauseessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon vastauksestasi! Kuulostaa ihan hyvältä, sillä nyt tulostin sellaiset 200 sivua ja tyhjeni kasetti saman tien.

   Poista
  2. Unohdin sanoa, että toki laserkasetit on kalliimpia kuin mustesuihkukasetit, mutta kyllä se mielestäni maksaa vaivan, kun ei tarvi sitä koko ajan olla vaihtamassa ja pitemmällä tähtäimellä tulee mielestäni halvemmaksi.

   Poista