keskiviikko 27. elokuuta 2014

Saako sua pussata?:n editointia

Heippa!
#selfie.

Päivä alkoi alakulon merkeissä, mutta illalla iski inspiraatiopiikki editoinnin suhteen kuunneltuani Radio Helsingin "Vaiheessa"-ohjelman erästä jaksoa. Aihe koskettaa etäisesti minuakin, kylläkin huomattavasti pienemmässä mittakaavassa. Vuorossa siis "Saako sua pussata?".

Pureuduin taas aikaisemmin mainitsemani palautteen kimppuun, tai itse asiassa erääseen henkilöön käsiksessäni, nimittäin Veeraan. Yhtäkkiä huomaan syventäneeni hahmoa tekstissä paljonkin. Tai oikeastaan kertomalla Veeran tuntemuksista liittyen kässärin lopussa paljastuvaan tapahtumaan. Alkaa vihdoin olla tunne, että molemmat päähenkilöt ovat samassa kategoriassa - sen suhteen, että saavat yhtä paljon ja yhtä merkityksellistä tilaa käsikirjoituksesta. Tämä on ollut tosiaan vasta toinen koskaan kirjoittamani käsikirjoitus ja tasapainottelu kahden kertojahahmon välillä olikin hieman haasteellisempaa, kuin olin aluksi kuvitellut.

Sain editoitua ja tsekkailtua nopeasti puoleen väliin. Voi olla, että jatkan huomenna, jos energiaa riittää. Kuitenkin nyt täytyisi kerätä energiaa ensi viikkoa varten, sillä silloin alkaa Addiktion hiominen Oriveden Opiston piirissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti