tiistai 16. syyskuuta 2014

3. ja 4. etätehtävä: Kässärin jaottelua ja hlöhahmojen syventämistä

Tsaukkista moi!
Päivän kuva - kahvin voimin ollaan menty!

Eli moi. Sunnuntai-iltana saatiin tosiaan tän viikon etätehtävät, ja siitä saakka on paiskittu hommia täysillä! Kova draivi päällä, mutta sehän on vain hyvä. Viime yönä unta kertyi vain viisi tuntia, mutta se ei oo tahtia haitannut.

Tällä kertaa keskitytään henkilöhahmoihin. Piti jakaa kässäriä osiin, jotta hahmottaisi paremmin tapahtumia ja varsinaisen alku-, keskijakso ja loppuosion. Sain ne jaottelut tehtyä jo sunnuntaina, joten tää viikko on kokonaan pyhitetty kässärissä seikkaileville henkilöille ja niiden tutkimiselle.

Meidän pitää selventää itsellemme, keitä meidän henkilöt todellisuudessa ovat. Ei mitään peruskauraa, ehkä vähän sitäkin toisaalta, mutta syvemmin. Se tuntuu vaikealta, koska en oo itsestänikään vielä täysin selvillä, että kuka mä oikeasti olen, mutta haaste on välillä ihan hyvästä. Jos mikään ei ole koskaan vaikeaa, ei voi kehittyäkään (palatakseni taas löyhästi näihin fitness-vertauksiin).

Pitkiä koulupäiviä, mutta sitäkin intensiivisempiä iltoja kässärin parissa kotona - näistä on mun viikko tehty. Eilen meni viisi tuntia putkeen, tänään vähän vähemmän, mutta koko ajan edetään. Sunnuntaina ois sitten palautus ja seuraavat tehtävät vuorossa! Selventääkseni vielä, noiden henkilöhahmojen syventämisen kanssa tehdään töitä koko vuosi kaiken muun ohella.

Jesjes, ja täysillä eteenpäin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti