keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Studio Orfeus: palautetta etätehtävistä/käsikirjoituksesta

Moikkelis!
Jokseenkin yli-innokas opiskelija.

Taas on jatkettu Kuuprinssiä. Joo. Mutta mulla on muutakin kerrottavaa: me saatiin nimittäin palautetta niistä etätehtävistä (1 ja 2), joista uutisoinkin tässä muutama postaus sitten. Ilokseni huomasin, että olin saanut tosi hyvää palautetta! Suoria lainauksia tehtävistäni, ja positiivisia kommentteja perässä. Taisi mennä nappiin, sittenkin!

Lisäksi en ainakaan tässä vaiheessa saanut vielä paljoa kehitysehdotuksia. Sivuhenkilöiden ja hahmojen välisten suhteiden syventämistä/työstämistä lähinnä. En sano, että kaikki muu on täysin mallillaan, mutta sain käsityksen, että en ainakaan hirveän huonossa jamassa ole tekstini kanssa tässäkään vaiheessa. Piristi iltaa mukavasti. :)

Hirvittävän suurella innolla ja hiukan jännitykselläkin odottelen tulevaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Jee, kiva kun olet saanut positiivista palautetta! :) Ja onnea vielä, kun olet kerran päässyt opiskelemaan! Se on hieno tilaisuus tavata muita kirjoittajia ja saada uusia näkökulmia kirjoittamiseen. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Joo, yleensä hätäilen ja olen todella epävarma tuotoksistani, niin tuollainen palaute lämmitti mieltä mukavasti - ja nosti ehkä uskoakin siihen omaan juttuun. :)

      Poista