sunnuntai 16. marraskuuta 2014

"Kirjoittajapsykoosi", toiselta nimeltään inspiraatiotulva

Tsau!

Nyt on taas draivi päällä kirjoittamisen suhteen! Tuossa muutama yö sitten minua "kiusasi" - vaikka toki salaa hykertelin mielessäni - omanimeämäni "kirjoittajapsykoosi", eli tuttavallisemmin inspiraatiotulva

Nukkumisesta ei tahtonut tulla mitään, kun joka toinen minuutti oli pakko naputtaa kännykkään ylös päähän jostain ulkoa tupsahtelevat virkkeet, dialogit, loput ja keskikohtien juonenkäänteet. Melkein jokaiseen käsikirjoitukseen tulvahteli ideoita ja kaikki tahtoi jo sekoittua päässä. Onnekseni tajusin kärvistellä hetken ja kirjata asiat ylös - niistä voi olla hyötyä tulevaisuudessa.

Varmasti tuttua useammallekin teistä.

Tässä lähipäivinä olen myös saanut jatkettua Kuuprinssiä. Siinä on jo nyt enemmän liuskoja, kun tähän mennessä missään käsikirjoituksessani, mutta fantasiastooreista nyt tahtoo tulla yleensä hieman pidempiä - luulisin. Lähinnä sen vuoksi, että fantasiatarinassa on paljon enemmän seliteltävää, kuin normaalimaailmaan sijoittuvassa stoorissa. Mutta miksei muutenkin.

Oriveden palautetta en ole saanut hetkeen. Odottelen innolla, sillä nyt tosiaan olisi energiaa ja kaikenlaisia ideoita. En tahdo pysyä nahoissani, sillä inspisvyöry on niin kova.

1 kommentti:

  1. Kurkkaa uusi tarinablogi

    http://tarinattarentarinatupa.blogspot.com

    VastaaPoista