maanantai 24. marraskuuta 2014

Studio Orfeus: palautetta luvuista 15-18 ja 19-22

Hellou!
Kämästä puhelinselfietä kehiin.

Eli palautetta napsahti taas. En voi sanoa "yllätyksekseni", sillä olin kyllä tietoinen, ettei jälkimmäinen paketti ollut parhaimmistoani, mutta siis, tällä kertaa korjattavaa on vähän enemmän. Oikeastaan aikas paljon parin luvun kohdalla. Ekan paketin asiat ovat onneksi paljonkin paremmin, toki parannettavaa senkin puolelta hiukka löytyy.

Ehdin toki jo luonteelleni omaisesti panikoida, että joko se nyt oli tässä ja olenko nyt mennyt niin pahasti metsään, etten löydä sieltä enää takaisin. Toisin sanoen joku olisi syönyt polultani leivänmuruset (viitaten varoen Hannuun ja Kerttuun). Mutta eivät asiat sentään niin huonosti ole.

Tänään oli toinen henkilökohtainen palaute. Varasin ajan - kuulostipas nyt jotenkin hirveän viralliselta terveyskeskuskamalta - koska koin sitä tarvitsevani. Ja ei olisi voinut parempaan saumaan sattua! Tämä maanantai osoittautui jokseenkin huonoksi päiväksi, mieliala oli aika maassa stressivyöryn vuoksi, mutta ohjaajamme osasi valita juuri ne oikeat sanat, jotka tsemppaavat jatkamaan. Itse asiassa oli kuulemma hyvä, että vähän mokasin, sillä nyt voin taas oppia virheistäni - ohjauksen avulla tietenkin.

Työtä täytyy tietysti tehdä, mutta mieli keveni huomattavasti palautteen myötä. Mikä onni, että saan vuodattaa typerimmätkin kysymykseni jolle kulle, joka osaa antaa niihin sävyltään enemmän, kuin oikeat vastaukset. Näin tänään. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti