maanantai 1. joulukuuta 2014

Studio Orfeus: palautetta luvuista 23-26 ja 27-30

Heippa vaan!
Kävin viikonloppuna katsastamassa Taiteen Sulattamon 
"Pohja edellä - Tarinoita häpeästä" -esityksen glögikupillisen maustamana.

Joulukuun ensimmäiset palautepaketit saapuivat hauskasti heti kuun ensimmäisenä päivänä. Teekupillisen äärellä lukaisin palautteet ja tällä kertaa sain yllättyä positiivisesti: radalla ollaan! Oikeaan suuntaan menossa ja paljon oli myös onnistumisia. 

Lukujen lopetusten kanssa oli tällä kertaa vähän ongelmia. Muuten suurin osa tekstistä oli aika mallillaan, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Olin esimerkiksi erehtynyt erään päähenkilön teon ja seurausten suhteen (vaikeasti ilmaistu, sillä en halua paljastaa liikaa). Tai lähinnä, miltä se tuntuu. Tästä paremmin perillä olevat antoivat sitten vähän neuvoja - eiköhän sekin kohta saada korjattua!

Tässä muutaman kuukauden Orfeuksen osana olleena huomaan, että varsinkin dialogista olen saanut paljon kiitosta. Se tuntuu sinänsä aika hassulta, vaikka jälkeenpäin huomaankin, että saattavat olla oikeassa. Olin nimittäin kuvitellut dialogin olevan se heikoin kohta. Tai yksi niistä. Mutta palautteen ja opetuksen myötä olen hieman valaistunut, sanoisinko, sen suhteen, mikä oikeasti toimii ja missä mättää. On todellakin omituista - hyvällä tavalla kuitenkin - kuinka väärässä/sokea sitä on oman tekstinsä ja kirjoitusjälkensä suhteen voinut olla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti