sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Kaksi kässäriä - kaksi eri maailmaa

Hejsan!

Viime yönä vielä postauksen jälkeenkin jatkui naputtelu. Ellinoora-stoori jatkui! Kuuprinssi ei ottanut sujuakseen, joten palasin tämän kässärin pariin ja heti syventyikin. On tosiaan onni, että on toinenkin juttu kesken. :)

Sain Ellinoora-jutussa kehitettyä yhtä sivuhahmoa, luulen, että se sopii hyvinkin tarinaan ja saa varmasti hieman suuremmankin osan. Nautin päählön ja tämän sivuhahmon dialogin kirjoittamisesta, se sujuu niin mukavasti. Ja muutenkin, juttu toimii tällä erää. Jännittää itseäkin, mihin tuo kässäri vie sitten, kun sitä on hieman enemmän kuin vähän vajaa 20 liuskaa!

Tänään on naputeltu luku Kuuprinssiä ja 200 liuskan raja meni rikki! Mutta nyt ollaan aika pahasti jumissa. Tuntuu, etten saa panoksia enää korotettua, enkä toivottua loppuhuipennusta, kun pahiskin joutui hetkeksi luovuttamaan. Olen tämän kässärin kanssa kirjoittanut useinkin itseni umpikujaan kasatessani jännitystä ja huomaan, etten löydäkään ulospääsyä. Kyllä se sieltä on aina ajanmyötä tullut ja olen saanut homman toimimaan, luulisinkin, että nyt on taas pienen tauon paikka. Täytyy vähän järjestellä ajatuksia, lueskella läpi edellisiä lukuja ja pohtia. Tuskin siinä ikuisuuksia menee, joskus aika nopeastikin se ratkaisu löytyy.

Viimeiset lomapäivät saankin varmasti pohtia näitä juttuja ihan rauhassa <3 Täytyy tietysti myös vielä lomailla kuin viimeistä päivää ennen keskiviikkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti