sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Studio Orfeus: 5. lähiviikonloppu + palautetta luvuista 36-41

Moij!













Näissä tunnelmissa. <3

Ja näin on vuoden 2015 ensimmäinen - kaiken kaikkiaan 5. - lähiviikonloppu Orivedellä takana. 

Perjantaina pohjustettiin vähän tulevaa, ei sen kummempaa. Lauantaina hyökättiin taas erilaisten dramaturgisten seikkojen kimppuun. Ja myöskin vähän siihen, mitkä saattaisivat olla henkilöhahmojen motiivit, jos ne eivät ole vielä täysin selvillä. Itseltäni nämä löytyivät melko helposti, vaikkakin varsinkin sen uuden sivuhahmon kanssa joutui etsimään ja kaivelemaan hetken, mutta ehdin ne jo tähän mennessä selvittää.

Sunnuntaina lähinnä tarkasteltiin läpi kaikkien tehtävät, joita saatiin lauantai-illaksi. Ja Shakespearen Hamletiin viitattiin useita kertoja. Pitäisikin se lukaista läpi tässä keväällä. Ehkä uusia oviakin avautuisi. :)

Sainpa pienesti hiottua käsistäkin tässä kaiken lomassa! Nyt harmittaa - taas kerran - että viikonloppu on aina vain viikonlopun mittainen, eikä yhtään pidempi. Haluan jo takaisin, sillä oppimisinto on kova!

P.S. Huomasin myös saaneeni palautetta seuraavasta tekstipaketista, tarkemmin ottaen luvuista 36-41 eli loppua kohden mennään. Tällä kertaa korjattavaa on hieman enemmän - mikä ei paljoa ole sekään, sillä viime kerralla ei ollut melkeinpä mitään. Mutta luvun lihavoittamista ja sen semmoista, pieneen selittelyyn ja liialliseen sentimentaalisuuteenkin syyllistyin. Hahah!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti