torstai 15. tammikuuta 2015

Studio Orfeus: palautetta luvuista 31-35

Hejsan!

Tiistai-iltana Moodleen iskeytyi taas palautetta. Vilkaisin sen vasta eilen läpi ja vastassa oli iloinen yllätys: ei juurikaan korjattavaa! Muutamat kommentit siitä, kuka sanoo dialogissa mitä, tuli poistaa, mutta muuten ei oikeastaan mitään. Positiivista kommenttia löytyi ja erään luvun kohdalla maininta, että se on yksi parhaistani. Olenko siis kehittynyt? Voi hyvin olla. :)

Olin hieman yllättynyt noinkin paljosta positiivisesta palautteesta, mutta olen toki myös iloinen. En hirveästi tuota pätkää editoinut muutenkaan - tarkoittanee siis sitä, että se oli aika lailla sellainen, millaiseksi sen alunperin kässäriin kirjoitin. Sivuhahmoa vähän lisäilin, mutta muuten en ollut hirveästi muuttanut tai korjannut mitään. Tästä on hyvä jatkaa.

5. lähiviikonloppukin lähestyy kovaa vauhtia, huomenna olisi lähtö. Jännittää vähän, mutta odotan innolla. Toivottavasti viikonlopusta jää käteen taas yhtä paljon, kuin kaikista edellisistä. Maaliskuun lähiviikonlopulle on sitten tulossa kustannustoimittaja esitelmöimään, sitä odotan sekä kauhulla että positiivisilla jännityksen väreillä. Kuinka pahasti voisinkaan mokata? : D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti