lauantai 3. tammikuuta 2015

Uusi vuosi ja tekstiä sataa taas!

Heippahei!

Olin tossa viikon kipeänä, puolet ajasta kuumessa ja joulukin oli välissä, niin kirjoitustaukoa hieman kertyi. Ehdin silti vähän lukea, elää välillä ja nyt ollaan taas tekstin parissa. Kuuprinssi jatkui, vieläkin se on kesken!

Nyt olen saanut jonkinlaisena runkona ne kohdat koneelle, jotka hahmottuivat mielessäni selkeimmin. Nyt ollaan taas hieman eksyksissä, tai ehkei sentään eksyksissä, mutta teillä tietämättömillä. Pitäisi liimailla palasia yhteen, keksiä paras mahdollinen - tai toisiksi paras, koska loppua ja alkua joutuu usein muuttelemaan - loppuratkaisu niin, ettei se vaikuta tekaistulta ja palvelee tekstiä. Luulen, että ollaan kuitenkin sen verran loppuvaiheilla.

Puolitoista vuotta on vierähtänyt Kuuprinssin parissa ja liuskoja on vähän päälle 190. Se ei ole hirveän paljoa ajan huomioon ottaen, mutta mahtuihan siihen väliin (muistaakseni) miltei puolen vuoden taukokin. Kuuprinssi on silti pisin koskaan kirjoittamani käsikirjoitus ja olen siitä ylpeä, vaikkakin duunia tosiaan on paljon vielä edessä. Ihan kelvolliselta se tähän mennessä vaikuttaa, mutta kyllä se on kaukana täydellisestä. Vielä.

Niin ja hei, hyvää uutta vuotta 2015!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti