maanantai 2. helmikuuta 2015

Muutama rivi

Tsau!

Otsikko viittaa siis tietenkin siihen, että muutama rivi - tarkemmin ottaen vähän yli liuska - tekstiä syntyi jumituksesta huolimatta. Vuorossa oli Ellinoora-kässäri, Kuuprinssin kanssa menee tällä hetkellä hermot. 

Tuntuu, että jälkimmäisessä on niin paljon korjattavaa monella eri saralla, ja kaikki tuntuu olevan jotenkin sekavaa. Tällä hetkellä pää täyttyy niin monesta muustakin asiasta, ettei ole hermoja eikä keskittymiskykyä pureutua kaikkiin Kuuprinssin epäkohtiin, joten mieluummin jatkan käsistä, joka on jokseenkin paremmalla tolalla. 

Addiktion editointiinkin täytyisi keskittyä. Sen pitäisi varmaan olla nyt se ykkösjuttu, ja se onkin, mutta kirjoitan mielelläni myös uutta tässä samalla. Odottelen palautetta rauhassa ja jatkan sitten. Nyt käsikirjoituksen loppuvaiheilla saattaa olla vähän enemmän hiomista ja pohdittavaa, mutten usko, että mitään kovinkaan radikaalia on - edelleenkään - tiedossa. Siltä ei ainakaan vaikuta.

Joka tapauksessa Ellinoora-juttu edistyy ihan mukavasti, vaikkakin hitaasti. Tyyliltään se on ehkä hieman samanlainen kuin Addiktio, mutta sisältö on tietenkin aivan erilainen. Ja hyvähän juttu se on. Tämä tyyli tuntuu tällä hetkellä siltä omimmalta. Toki tahdon olla monipuolinen ja oppia uutta, mutta kun jumittaa pahasti, on hyvä palata niihin tuttuihin ja hyväksi koettuihin lajeihin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti