sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Omissa oloissa ja edes hitusen tuotteliaana

Moij!

Olin viikonlopun aika lailla omissa oloissa ja luovuuspiikkien uhrina. Pohdiskelin kaikenlaista, ehdin kyllä käväistä tapani mukaan kahvillakin, ja sain jopa muutaman liuskan tekstiä aikaiseksi. Ihan kelpo viikonloppu, sanoisinko. 

Tosiaan, tänään tartuin OpenOfficeen - kuulostipa tökeröltä, toimisi paljon paremmin, jos olisin tarttunut kynään - ja kirjoitin. Taukoa on ehtinyt taas olla, mutta hitaasti, mutta varmasti etenevät molemmat keskeneräiset käsikirjoitukset. Ellinoora-homma tällä hetkellä ehkä vähän nopeammin, Kuuprinssin jumista yritän pyristellä eroon. Jälkimmäiseen sain kirjoitettua luvun loppuun ja jätin sellaiseen kohtaan, että siitä on toivottavasti helppo jatkaa lähiaikoina.

Innolla odotan jo ensi viikonloppua! Silloin on vuorossa taas Studio Orfeuksen lähiviikonloppu, kaiken kaikkiaan kuudes laatuaan. 

OT, mutta odotan myös kovasti ensi syksyä. Suunnitelmissa olisi silloin palata Tikkurilan teatterikoulun (=harrastajateatteri) riveihin. Esittelysivullani täällä blogissa mainitsin, että harrastin pitkään teatteria. Nyt on ollut muutaman vuoden tauko, mutta suuri on kaipuuni takaisin. Tälle vuodelle on luvassa - toivottavasti - paljonkin mukavia asioita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti