maanantai 2. maaliskuuta 2015

Addiktio: pientä viilausta

Heips!
Kuva Art Kaarisillan näyttelystä "Tuttuja Tukholmasta".
Näyttelyssä oli Fanny Aspin, Kati Jaatisen ja Therese Perssonin kädenjälkeä.

Laitetaanpas maaliskuun ensimmäistä postausta käyntiin. 

Olen saanut taas jotain aikaseksi! Tällä kertaa Addiktion editointia. Keskityin nimenomaan edellisessä postauksessa mainitsemaani haasteelliseen sivuhenkilöön, tämän kaareen ja suhteeseen päähenkilöön. Mielestäni asiat kehittyivät ja paranivat ainakin jonkun verran. Lähetin paketin juuri ohjaajalle - palautetta siis odotellessa.

Siinä editoidessa huomasin taas erään pikkuasian unohtuneen. Se oli ihan ulkonäöllinen seikka, päählön muutos, joten pienin korjauksin siitä päästiin. Huomasin ja editoin nuo kyllä vasta sen jälkeen, kun olin jo lähettänyt korjatun paketin ohjaajalle. Hups.

Sainpas yhden esinehommankin - tai kaksi - lisäiltyä joukkoon! Pieniä juttuja, mutta oma näkemykseni on, että ne syventävät stooria jonkun verran. Toinen ainakin. Toinen taas liittyi siihen ulkonäölliseen seikkaan, joka oli unohtunut.

Ihan pikkuisia muutoksia tein myös yhden sivuhahmon repliikeihin. Lähinnä sanojen toistoa, jota oli muutenkin, mutta korostin entisestään. Pieni juttu sekin, juu, mutta jotain on edes saatu aikaiseksi tänään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti