torstai 19. maaliskuuta 2015

Kalevalaa ja kirjoituskilpailuja

Tjäna!
Pohdin, miten aikatauluttaa koko kevät.

No heitervemoi. Tiistaina sain tosiaan ikioman Kalevalan ja sitä on nyt tässä lueskeltu eilinen ja tämä päivä, mm. tänään kevätauringossa parvekkeella kera teen. Menen vasta runossa kaksitoista - olen tehnyt samalla muistiinpanoja ja pienimuotoista analyysia - viisikymmentä on niitä tuossa minun opuksessani kaiken kaikkiaan (tuossa lukeepi joka, että "uusi Kalevala", jonne on muutama lisärunokin eksynyt - niin huom, tämä oli se vuoden 1913 painos).

Mutta mitä tässä nyt oikeastaan tulin kertomaan, niin bloggaamaan eräästä Rohkeus-kirjoituskilpailusta. Itse tuossa juuri tänään laitoin tekstin matkaan, proosalla osallistun. Ja aikaa on tosiaan sinne 15.5. saakka, joten vielä ehtii rustailemaan! Itsekin huomasin tuon kilpailun suht myöhään, mutta ei tullut edes kiire. :) 

Olisihan se mukavaa sijoittuakin, mutta ihan harjoituksestakin tuo kirjoituskilpailutekstini kävi, en nimittäin hirveän symbolista tekstiä useinkaan kirjoita. Nyt vaan jostain syystä irtosi ja inspiroiduin! Mutta tässä on kyllä ihan hirveästi muutakin meneillään, kuten olen jo aikaisemmin maininnut, joten ei tässä nyt hirveästi sitä tekstiä hiottukaan - mitä nyt läpi lukaisin ja yritin bongata mahdolliset kirjoitusvirheet.

Tsemppiä kaikille, jos osallistutte!

2 kommenttia:

 1. Vähänkö kivasti sopii sulle tuo violetti hiuksiin! Tekis mieli itekki testata jotai vaikka turkoosia!:) Ootko ihan siis värjänny vai käyttäny colormaskeja vai miten?

  T.Auroora/Auroora Aamurusko
  http://aurooraamurusko.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on oikeesti pinkki, mutta aika sellanen fuksiaan taipuva. :) Käytin ihan jotain Schwarzkopfin shokkiväriä, lähtee muutamassa pesussa (haalistuu aika äkkiä). Niillä on myös turkoosi väri, laitoin sellasta latvoihin tossa syksyllä (ostin ihan Citymarketista ja S-marketista).

   P.S. Kiitos paljon! :)

   Poista