torstai 12. maaliskuuta 2015

Palautetta Inttileskestä

Heips!
"Uni".

Tosiaan. Tänään en ole dramatisoinut tekstiä eteenpäin - pahoittelen - on ollut liian kiire kaiken muun kanssa. Koko kevät tulee olemaan kohdallani nimittäin erittäin kiireistä aikaa, mutta kyllä joku väli aina löytyy kirjoitushommille kaiken muun lomassa.

Sain kuitenkin palautetta Inttilesken dramatisoidun version alusta vanhalta lukiokaverilta. Tällä sattuu olemaan kokemusta esimerkiksi tv-puolen kässäreistä, sillä ystäväni on näytellyt tv-tuotannoissa useammankin kerran. Itse asiassa tekninen puoli ei ollut niin hakoteillä, kuin olin kuvitellut!

Pohdintoja puhelumme kyllä aiheutti, ihan hyvässä mielessä vaan. Keskusteltiin mm. kannattaako inttipuolta näyttää, istutuksista, jotka ajattelin lunastaa eri tavalla, kuin katsojalle luvataan, henkilöhahmojen kaarista jne. Tuli esille asioita, joita en ollut muistanut miettiä ja kohtia, joissa olin pienesti mokannut (mennyt sekaisin proosaversion dialogin ja dramatisoidun tekstin toiminnan kanssa).

Ystäväni on lukenut myös käsikirjoituksen proosaversion n. 3 vuotta sitten. Kaiken kaikkiaan sain hyvää palautetta, tässä versiossa - ja tarinassa ylipäätään -  on ainakin ystäväni mielestä potentiaalia monenkin tyyliseen hommaan. :) 

Hyvän mielen päivä, kyllä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti