maanantai 30. maaliskuuta 2015

Uudelle sivuhahmolle löytyi paikka

Moi!
Kävin viikonloppuna katsastamassa suomalaisen version "Ladykillersistä"
 Helsingin kaupunginteatterissa. Oli ihan mahtava!

Mutta nyt asiaan: dramatisoin Inttileskeä taas pidemmälle! Viime kerrasta tälläkin saralla on kulunut jo tovi. Pituutta tuli lisää kokonaista 10 liuskaa, eikä loppu edes häämötä. Tiivistämistä ja karsimista mahdollisesti luvassa, kun ensimmäinen versio on purkissa.

Pääsin kyllä jännittävään kohtaan ja asioiden ytimeen. Uusi sivuhahmokin sai vihdoin roolin - jonkunlainen ponnahduslauta tämä oli ollut jo aikaisemmin, mutta nyt keksin keinon, millä nivoa juttua yhteen. En vielä ehtinyt toteuttaa suunnitelmaa, mutta ideoin. Täytyy testata, toimiiko homma käytännössä, mutta draamaa sen kaikissa merkityksissä on kuitenkin luvassa. :)

Olen tyytyväinen siihen, että olen taas saanut jotain aikaan pahemminkin keskeneräisten projektien saralla. Addiktio on nyt ollut pienellä tauolla, mutta lähiaikoina on siitäkin todennäköisesti luvassa palautetta. Tahti alkaa hieman hiipua, vaikka rankka kevät on vasta edessä. Onneksi tässä on pääsiäisloma välissä, saa edes hetken hengähtää. Loman jälkeen taas täysillä tuulta päin aina kesään saakka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti