maanantai 6. huhtikuuta 2015

3 vuotta

Moij!

Oli nyt pakko tulla tänäänkin postaamaan. Olen saanut Inttilesken dramatisoitua versiota oikein hyvin eteenpäin, palaset loksahtelevat paikoilleen oikein pikavauhtia! Se suunnitelma uudelle sivuhahmollekin toimii paremmin kuin hyvin, jesjes! Alatekstin kanssa pelaaminenkin alkaa sujua, actionia ja draamaa ainakin on naputeltu oikein paljon. Nautin viimeisten kirjoittamieni kohtausten kirjoittamisesta hirveästi, oikein mässäilin niillä, haha!

Hyödyksi käytetty viimeinen lomapäivä - ihan hyvä vaan, kun tämä onkin viimeinen sellainen hetkeen.

Halusin myös tulla päivittämään sen vuoksi (huomenna en välttämättä ehdi), sillä HUOMENNA tulee tasan kolme vuotta blogini perustamisesta. Kolme vuotta! Voi, kun aika on hurahtanut. Eihän tämä blogi nyt vielä kovin iäkäs ole, mutta olen jaksanut postailla tänne jo useamman vuoden ajan aktiivisesti - välillä kylläkin vähän vähemmän aktiivisesti, mutta se on korjattu sitten aina vähintään muutaman kuukauden päästä huikealla postausvyöryllä. Hahah!

Huomaan, että blogini tyyli on aika lailla muuttunut: ensin postailin vain jotain novellin kaltaisia pätkiä, välillä runoja, sun muuta sellaista sälää. Ensimmäisenä blogivuotena, muutama kk ennen blogin syntymistä aloitin ensimmäisen romaanikäsikirjoitukseni, "Inttilesken päiväkirjan", kirjoittamisen. Pidin kuitenkin kirjoittamiseen liittyvät asiat aika tiiviisti oman pääni sisällä, enkä kässärijuttuja hirveästi tänne jakanut. Tässä kolmen vuoden varrella on kuitenkin käynyt niin, että projekteja on päällekäin aina monta ja into puhua niistä on kasvanut aivan valtavasti, joten en vaan pystynyt enää pitämään suutani tukossa! 

Mutta ehkä mukavampi näin, vai mitä?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti