lauantai 25. huhtikuuta 2015

Draamaa - kahdenkin projektin osalta

Moikka!

Tossa torstaina, päivällä ja illalla, jatkoin vielä Ellinoora-kässäriä jonkun verran. Draamaa ja hieman lisää draamaa. Päählön vanhempiinkin sain vähän eloa. Ja tekaisin ehkä aika hauskankin kohtauksen päählön ja suuressa sivuosassa olevan hlön välillä.

Meinasi jo tulla ongelmia, kun tuntui, etten saa aikaiseksi mitään muuta, kuin dialogia dialogin perään. Olenko kenties pääni sisällä matkustanut liikaakin elokuvakäsikirjoittamisen ihmemaahan? Hahah! Mutta kyllä sitä kerrontaakin sitten lopulta syntyi ja kaikki meni ihan jees. Liuskojakin tuli lisää taas miltei kymmenen, joten teksti etenee aika huimaa vauhtia.

Perjantaina - siis eilen - luin erään tarinan Kalevasta, josta aiomme tuota elokuvaa väsätä. Tein kunnon muistiinpanot, tällä kertaa hieman yksityiskohtaisemmat, jotta tarina pitäytyisi edes jotenkin alkuperäisessä - tai vähintääkin tunnistettavana. Ajatuksia heräsi ja naputtelin niitä ylös. Ehdin jo hieman keskustella tämän toisen osapuolen kanssa muutamista ja sovimmekin jo jotain. Yhteistyö on näin aluillaankin sujunut jo mukavasti! Kivaa, että minuunkin luotetaan tässä asiassa. Usko omaan tekemiseenkin kasvaa taas.

Hahmottelin tässä tänään huvikseni erästä kohtausta, josta minulle heräsi mielikuvia. Jälki ei ole parasta mahdollista, mutta se onkin vasta raakile. Kestää ehkä hetken, ennen kuin tähänkin juttuun pääsee kunnolla sisään. Itselläni käy usein niin, että aluksi kirjoitusjälki on hieman kankeaa, mutta kun homma vie kunnolla mennessään ja ui syvällä niissä vesissä, niin alkaa oikeasti syntyäkin jotain painokelpoista! Luotan siihen, että tämänkin projektin kanssa niin käy, sitten aikanaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti