torstai 23. huhtikuuta 2015

Ellinoora-stoori jatkuu

Heips!
Kuva Ahlmanin tiloista Tampereelta.

"Tänä yönä voin kirjoittaa", lainaten Pablo Nerudaa. Juu, tänä ja viime yönä on naputeltu taas Ellinoora-kässäriä eteenpäin! Sain tärkeälle sivuhahmolle jonkun verran draamaa: ainakin alustin tulevaa ja suksetkin menivät päählön kanssa ristiin. Tuo sivuhahmo on aika symppis. Toivoisin päählön näkevän enemmän hyvää tässä, kuin eräässä toisessa, mutta katsellaan.

Liuskoja on kasassa nyt vähän päälle 50. Hassua, tsekkasin, että olen aloittanut kässärin 2013 loppuvuonna ja vasta tässä mennään! Mutta toisaalta Kuuprinssi on vetänyt pitkään enemmän mukaansa. Tällä hetkellä asia on toisin. Kuuprinssi on edelleen jäähyllä. Eiköhän se loppukliimaksi jotenkin synny: oikeastaan tekstissä on aivan helvetisti korjattavaa ja paranneltavaa senkin edestä. Ei se nyt niin huono ole, mutta toteanpa vain, että jumalauta fantasia on haastavaa. Tämä on juurikin niitä lajeja, jotka varmaankin sopivat enemmän sellaisille kirjoittajille, jotka vähän suunnittelevatkin stoorejaan etukäteen, hahah! Mutta kokeiltu ainakin on. Eikä se tähän jää, ei toki, mutta tarvitsen runsaasti aikaa kaiken järjestelyyn, suunnitteluun, korjaamiseen ja läpikäymiseen.

Tosiaan. Yöt taitavat taas olla pyhitettyjä kirjoittamiselle? Näin saattaa olla. Täytyisi kyllä nukkuakin, että huomenna jaksaisi treenata kevättä varten. Nimittäin pääsykokeita varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti