maanantai 27. huhtikuuta 2015

Kaikki on liian mahdollista

Moij!

Naputtelua, naputtelua. Tänään on ollut työntäyteinen päivä, kaiken kaikkiaan. Herätys oli aikaisin erään pakollisen menon takia, mutta oikeastaan se oli ihan positiivista, sillä olen saanut paljon aikaan tänään!

Ensinnäkin, jatkoin jälleen kerran Ellinoora-kässäriä. Olin jo päättänyt aikaisemmin, että eräs toinen hlö on tiettyjen vastoinkäymisten takana, mutta vaihdoin lennossa toiseen, paremmin perusteltuun vaihtoehtoon, joka ei kuitenkaan ole kovin arvattavissa. Jänniä juttuja ja draamaa, jes!

Kirjoitinpa yhden kohtauksen lisää Inttileskeenkin. Tärkeän paljastuksen toiselle sivuhahmolle, joka toisaalta tulee katsojille jo aiemmin ilmi. Edelleen teiniraget tästä asiasta, mutta pakko siitä on yli päästä, jos tahtoo saada tämän tehtyä!

Ja juu, Kalevala-kässäriäkin hahmottelin lisää, kun innostuin kovin! Sain hyvää palautetta tiimityöläiseltäni edellisestä kohtauksesta oikein huutomerkin kera - hahaa! Mutta oikeastaan nämä uudet hahmottelut taitavat hävitä hieman tuolle ensimmäiselle, se oli vähän parempi. Niin. Painotus sanalla HAHMOTTELU. Jeps. Eteenpäin mennään silti sata lasissa! Kohti tulevia seikkailuja, luultavasti ensin hieman pienempiä, mutta jostain täytyy aloittaa, eikö? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti