torstai 16. huhtikuuta 2015

Kalevala-leffaprojektiin tiimityöläinen löytynyt!

Moikka!

Juu, eli tällaista ilmoitusluontoista - hämäräperäistä sellaista - asiaa vain. Postasin täällä, että käsisinspis Kalevalan innoittamana iski! Nyt löysin tyypin, joka lupautui tähän mukaan! Ja hyvän tyypin löysinkin, sillä ko. henkilöllä on ammattitaustaa mm. kirjailijana ja muusikkona (tai oikeastaan aika moneltakin alalta).

Kaikki kävi oikeastaan puolivahingossa: Facebookista todellakin on hyötyä. Liityin erääseen kirjoittajaryhmään, jonka huomasin suositelluissa ryhmissä (pari ystävää löytyy tästä ryhmästä). Uskaltauduin siellä kyselemään, josko kukaan olisi halukas tällaiseen projektiin ja kaikki suosittelivat minulle tätä henkilöä, joka lopulta lupautui mukaan - ja mainitsi vielä, että oli itsekin pohdiskellut jotain tällaista!

Ihan mahtavaa. Jännittää hurjasti, mutta ehdimme jo hieman ideoida tätä juttua, ihan pienesti kylläkin. Molemmilla on kevällä hyvin tiukka aikataulu, mutta sovimme kesällä starttaavamme proggiksen kunnolla käyntiin. Tästä tulee vielä jotain!

2 kommenttia:

  1. Kiva kun työpari löytyi! Toivottavasti yhteistyö lähtee sujumaan. Projekti kuulostaa erittäin jännältä :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo! Oon ihan superinnoissani, toivottavasti projekti ei kariudu sitten kesken kaiken! Mutta joo, eiköhän tästä johonkin päästä ainakin! :)

      Poista