maanantai 6. huhtikuuta 2015

Pienesti eteenpäin

Moikka!

Tänäänkin on päästy vähän eteenpäin dramatisoinnin kanssa. Pääsin kirjoittamaan jännittäviä kohtauksia, nyt ollaan jo jokseenkin tapahtumien ytimessä. Yhdistin myös kolme lukua yhdeksi kohtaukseksi, tapahtumat sai siten linkitettyä ihan mukavasti toisiinsa ja jaarittelultakin säästyttiin, jes!

Liuskoja on jo about 90. Olen tässä pohdiskellut, jos kuitenkin pyyhkisin pois ne inttiosuudet, ne kun eivät juuri tuo pääjuonen ympärille mitään uutta. Ne valottavat kyllä päählön poikaystävää enemmän, mutta tämän poikaystävän rooli koko tarinassa on hyvin pieni, vaikka hänestä kyllä puhutaankin. Sivuhenkilö, tärkeä olla olemassa, muttei suurta roolia juonessa. Kohtaukset olisivat kyllä ihan kiinnostavia varmasti ja leikkaukset kohtausten välillä onnistuivat mukavasti niiden ansiosta, mutta pituutta alkaa jo nyt olla liikaa - tai ainakin sen puolesta, että pääjuonta on vielä paljon jäljellä, poislukematta tietenkään tärkeitä sivujuonia! Jostain on aivan pakko tiivistää, ellen ole luomassa tästä esimerkiksi pientä tv-sarjaa, joka sekään ei tietenkään ole poissuljettua - se voisi ehkä jopa toimia!

En kuitenkaan nyt ala hätiköityjä poistoja tekemään, vaan sulattelen tätä ihan rauhassa. Kuten olen 100 kertaa tänne kirjoittanut, yritän saada ensin raakaversion kasaan. Olen kyllä hyvin innoissani tästä! Tuli Inttileskestä sitten elokuva, näytelmä tai pieni tv-sarja, olen iloinen, että päätin ryhtyä toimeen. Hyvin todennäköisesti Inttileski tulee toimimaan paremmin jonain muuna, kuin romaanina, mutta jos ei ota toimiakseen, tämän dramatisoidun version pohjalta voi ehkä kirjoittaa taas uudestaan! Tai napata vähintäänkin ideoita, sillä tarina on nyt jo kehittynyt mielestäni parempaan suuntaan - kiitän osalti Studio Orfeusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti