perjantai 10. huhtikuuta 2015

Studio Orfeus: palautetta vähän ympäri kässäriä, ennen kaikkea lopusta

Hejsan!

Nyt tupsahti palautetta! Johan siitä olikin vierähtänyt tovi. Mutta tässä on elämässä ollut nyt kyllä vaikka mitä meneillään miltei koko kevään ajan - ja vielä paljon edessä - joten en olisi juuri ehtinytkään paneutua Addiktioon. Tässä meinaa jonkinasteinen burn out:kin iskeä.

Palautetta tuli siis miltei 40 liuskasta. Paketissa oli lukuja alusta, lopusta ja keskeltä: niitä, jotka käsittelivät muutamaa sivuhenkilöäni ja päählön suhdetta heihin. Henkilöiden kaaria ja semmoista, ne olivat nyt suurennuslasin alla. Ja näiden lisäksi koko loppu: kliimaksineen kaikkineen.

Kaiken kaikkiaan palaute oli hyvin positiivista. Äkkiseltään vaikutti, ettei ollut (taaskaan) juuri yhtään korjattavaa. Mutta tarkasteltuani huomiot paketin lopussa ymmärsin, että nyt on kyse kokonaisuuden kehittämisestä. Olen siinä pisteessä, että kaikki luvut on tsekkailtu läpi ja korjattu jotain, jos on tarvittu ja nyt olisikin seuraavaksi vuorossa kokonaisuuden arviointi ja kehittely. Tutkiminen, pohtiminen. Voisiko jotain juttua korostaa? Mitä pitäisi selventää? Mikä toimii kokonaisuuden kannalta ja mikä ei? Onko syytä kehittää jotain vieläkin pidemmälle? Tarvitaanko jotain lisää vai ei?

Niin, ja sitten tietenkin kaikki tällaiset pikkujutut, kuten henkilöhahmojen mahdollinen erottuminen puheessa, tai onko hlöhahmoilla joitain tunnistettavia juttuja muuten tms.

"Voimakas tarinamaailma ei jätä kylmäksi, olet rakentanut uskottavan kliimaksin ja finaalin loppuratkaisun."

- Joo, ja itsehän juuri ennen palautteen vastaanottamista angstasin, kuinka kaikki kirjoittamani teksti on taas täyttä paskaa, eikä kukaan tahtoisi lukea niitä muuta, kuin säälistä. Palaute piristi kummasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti