maanantai 25. toukokuuta 2015

Kalevalaisin tunnelmin

Moikka!

Lauantaina siis tapasin tämän Kalevala-leffaa kanssani työstävän tiimiläisen. Näimme ensimmäistä kertaa, olimme toki jutelleet Facebookissa, mutta tapaaminen sujui tosi mukavasti! Oltiin yhtä mieltä siitä, että oli tosiaan hienoa, että tutustuttiin ja ollaan kumpikin superinnoissamme tästä projektista. 

Sovimme viskelevämme toisiamme ideoilla ja starttaavamme proggiksen siis kunnolla nyt kesällä käyntiin - koska aloitamme indie-versiolla, pääsen minäkin ehkä näyttelemään! Olisi todella hauskaa, sillä viime kerrasta lavalla on kulunut jo aikaa. Kameroiden kanssa en ole sitten työskennellytkään. Mutta katsellaan sitä sitten, kun sekin on ajankohtaista...

Minulla on kuulemma kokonaisuus nyt jo niin hyvin hanskassa, että saan tehdä paljonkin. Työnjako pääpiirteissään menee ilmeisesti niin, että naputtelemme kumpikin raakaversioita kohtauksista, jos jotain mieleen tulee (olen jo muistaakseni 3-4 kohtausta jo saanutkin aikaiseksi) ja tiimiläiseni sitten auttaa kokoamaan palaset yhteen. Minuun luotetaan paljon, ihan todella, ja dialogista sain taas paljon positiivista palautetta! Olen siitä kai etupäässä vastuussa, mutta tiimiläiseni osaa muutaman hauskan kikan, joita varmaankin käytämme ainakin jossain kohtaa.

Kaiken kaikkiaan jäi tosi hyvä mieli! Ja niin jäi tiimiläisellenikin, kuulemani mukaan. Tästä tulee hyvä juttu.

P.S. Pahoittelen, jos on sekavaa tekstiä/paljon typoja, sillä sain kuulla myös jotain aika järkyttävää viikonloppuna liittyen "personal lifeen". En senkään takia ole saanut aikaan nyt muutamaan päivään oikein mitään. Mutta harmiksenne en siitä aio tänne kertoa enempää, sen verran arkaluontoinen aihe. Mutta ei koske etupäässä minua, täällä ei ole siis hätää ja blogi ja projektit jatkavat elämäänsä, kun alkujärkytyksestä palaan taas normaaliin arkeen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti