sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Kirjoitusviikonloppu - loppu viilattu!

Hei!
Ellinooraa - kyseisen luvun loppu on aika dialogipainotteinen.

Viime postauksessa mainitsin "lopun viilauksen" - taisinpa jo tehdä senkin! Vielä ei ole tilannetta tarkastanut tämä ohjaajani, mutta muokkailin loppukappaletta jo perjantaina ja sainpa ujutettua Addiktion uuden nimenkin viimeiseen virkkeeseen toteaman muodossa. Ihan jees, eikö? Itse olen ainakin edes jokseenkin tyytyväinen. Toivon, että ohjaajani on samaa mieltä, Jos ei, niin enköhän sitä saa paremmaksikin korjailtua ohjeiden avulla ;)

Tämä viikonloppu on kulunut erittäin rauhallisissa merkeissä: on luettu, kirjoitettu, editoitu ja tuijoteltu leffoja varmaan seuraavan kuukauden edestä! Hahah, no ei sentään. Olen aika kotihiiri muutenkin. Ja mikäs sen mukavampaa, kuin viettää vapaa-aika tehden itselle jotain tärkeää ja rakasta? Ei mikään (näihin asioihin laskettakoon myös ystävien tapaaminen, vaikka se jäikin tänä viikonloppuna vähäiseksi).

Tulin eilen katsoneeksi Babysitter's Black Bookin, kun se Netflixin etusivulla pomppasi eteeni. Hassua kyllä, vaikka asetelma on Ellinoorassa tyystin eri, sain kuin sainkin tähän kässäriin ideoita paljonkin! Kokonaisia juonenkäänteitä jopa. Vielä en saanut paljoa aikaiseksi, sillä tapahtumat ovat jonkin matkan päästä siitä, missä olen tällä hetkellä menossa, mutta rustasin ne vihkoon ylös ja varmasti ne käytänkin.

Tuottelias viikonloppu, johon mahtui tällä kertaa enemmänkin vapaa-aikaa. Edellisestä näin rentouttavasta ja oikeasti täysin VAPAASTA viikonlopusta (tai ylipäänsä päivistä) on aikaa, vaikka koulun keskeytinkin toistaiseksi. Huhhuh. Näitä saisi olla useammin, akkujen lataus nimittäin on taattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti