perjantai 22. toukokuuta 2015

Neljä lukua

Heipsss!
Hiusväri vaihtui! Ja kaikkia kiinnostaa </3

Jo neljä lukua, oho! Aloitin kuin aloitinkin siis uutta romaaniprojektiani, joka kulkee nyt työnimellä "Riittämätön" paremman puutteessa. Eiköhän se lopullinen nimi sieltäkin sitten tupsahda, kun raakaversio on valmiina ja tarinaan on tutustuttu syvällisemminkin...

Uusi romaanikäsikirjoitukseni käsittelee siis cp-vammaa, sen verran voin paljastaa. Alku onnistui paremmin kuin hyvin, nyt ei ole turhaa infoa koko ensimmäisessä kappaleessa ja symboliikkaakin löytyy (muttei onneksi liikaa). Sain myös hyvää palautetta eräältä ihmiseltä, jota haastattelen käsikirjoitusta varten (kiitos sinulle!). Lisänäkökulmat eivät ole koskaan pahitteeksi ja mieluusti niitä keräisin vielä lisää. Myös tärkeä sivuhahmo on hieman avoinna, sain kyllä idean, mutten tiedä tästä asiasta niin paljoa, että uskaltaisin siitä hirveästi kirjoittaa ilman apukertomuksia.

Viimeisin luku, jossa esittelen yhden sivuhahmoista...joo. En tiedä, uppouduinko nyt liian syvälle kliseiden syövereihin, mutta mielestäni homma silti toimii. Voi kyllä olla, että hiomista on luvassa - ainakin yksi tärkeä pointti sieltä unohtui yöllä naputellessa. Korjaisinko luvun jo tänään?

Pieni OT, mutta tapaan huomenna tämän Kalevala-tiimiläiseni. Keskustelemme projektista hiukkasen enemmän, jännittää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti