perjantai 15. toukokuuta 2015

Studio Orfeus: pieniä käänteitä sivuhahmoille (Addiktio)

Moiggs!
Siltoja - vai pitäisikö sanoa kehityskaaria? 
Ei tämä Korso oikeasti niin kauhea paikka ole, mitä Addiktiossa annetaan olettaa.

Aamulla - tarkalleenottaen klo 9:00 - oli henkilökohtaisen palautteen vuoro. Hyvin olin kuulemma saanut kehiteltyä sivuhahmoja ja heidän välisiä suhteitaan. Tällä kertaa emme keskittyneet niinkään palautteeseen, vaan enemmänkin suureen kysymysvyöryyni. Olin koonnut miltei 2-sivuisen tiedoston kaikkia kysymyksiäni varten, joita en tietenkään ehtinyt tässä ajassa esittää, mutta onneksi voin heittää kysymyksiä muutenkin tuonne Facebookin puolelle.

"Kivusta nautintoon on matkaa pelottavan vähän, jos edes sitäkään!"
-> viitaten hlöhahmoihin :)

Addiktioon siis keskityimme. Löysimme yhtäläisyyksiä oikeastaan kaikissa henkilöhahmoissani tässä käsiksessä, se on siis vain positiivista. Sopii teemaan ja oli oikeastaan vähän vahinkokin, haha! Nyt täytyisi kehitellä vielä pienet käänteet parille sivuhahmolle, ihan vaikka siksi, että draamaa voitaisiin venyttää äärimmilleen ja sivuhahmot saisivat vielä pikkuisen enemmän tilaa kässärissä. Ja hups! Kirjoitinkin ne jo. Taisin olla nopea. Kaiken lisäksi olen melkeinpä tyytyväinen.

Loppua voisi myös vähän viilata. Alun perin, siis vuonna 2013, loppu oli ultimaalisen synkkä, mutta se ei oikeastaan toiminut. Tai toimi jollain asteella, mutta päählönkään kaari ei oikeastaan ollut kokonainen. Uuden lopun taisin senkin kyllä kirjoittaa jo 2013 vuoden puolella. Nyt kaari on kokonainen, viestikin löytyy, mutta loppu on ehkä kiristetty jo liiankin positiiviseksi. Pieniä korjailuja, lisäyksiä, mitä liene. Mutta pienillä kikoilla tästä luultavasti päästään!

Niin, ja sitten ensimmäinen sivu. Addiktion ensimmäisessä luvussa esiintyy lääkäri, jonka puhetapaa ajattelin muovailla ärsyttävämmäksi. Ihan huvin vuoksi. Ja siksikin, että se luultavasti tulee toimimaan. Ensimmäinen lause on myös tärkeä. Hyppään toki suoraan asiaan, mutta sitäkin voisi viilata entisestään, että varmasti lukijat jaksaisivat lukea sen seuraavankin lauseen ja ehkä kokonaisen luvunkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti