lauantai 30. toukokuuta 2015

Takaumia ja uusia hahmoja

Moj!

Jos eilen oli vielä luku kuusi Riittämättömään kirjoittamatta, on nyt luku kahdeksankin jo kirjoitettu. Olen tänään päässyt hyvin eteenpäin. Koko päivänä en itse asiassa ole paljoa muuta tehnytkään, heh! Lähetinpä tuossa yhdelle tutulle Addiktionkin luettavaksi.

Esittelin uuden sivuhahmon, jota tarvitsen ainakin jonkun verran myöhemmin. Vein siis tekstin siihen suuntaan, josta kirjoitin edellisessä postauksessa - ja jota en kuitenkaan paljastanut. Tällä hetkellä ihan jees. Ei tajuntaa tärisyttävää, mutta tarpeeksi tekstin vaiheeseen nähden. Ja tulipa tuossa yksi takaumakin naputeltua, jossa näytetään, kuinka päähenkilölle tässä vaiheessa tärkeä sivuhahmo sai tietää päähenkilön sairaudesta. Tuli ihan jännä siitäkin. Toivottavasti homma luistaa jatkossakin ja tekstiä syntyy!

Tämä on oikeastaan aika helppoa, kun on suunnitellut vähän etukäteen. On vahvempi runko, johon rakentaa, vaikkakin palasia tulee lisäiltyä sellaisiakin, joita ei aluksi edes tullut ajatelleeksi. Ei yhtään huonompi tapa toimia! Voisin melkeinpä suosia tätä jatkossa, jos vain runko tupsahtaa mieleen heti aluksi.

Ensimmäiset 20 sivua tätä käsikirjoitusta printattu ulos tietokoneen syövereistä. Ai että, printtaus ei kyllä ole mun lempipuuhaa. Tälläkin kertaa onnistuin sähläämään jotain, paperit eivät ilmeisesti olleet kunnolla paikoillaan, sillä osa sivuista meni hieman vinoon... Mutta ovat sentään luettavissa, se on pääasia! Huomenna saa siis ystävä koemaistiaisen tästä käsikirjoituksesta. Katsellaan, mitä tykkää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti