lauantai 2. toukokuuta 2015

Tärkeä kohtaus syntyi suunnittelematta

Heippa!
Ehdin viettää synttäreitä tossa keskiviikkona, sain tällaisen kortin. 
Äiti oli hauska </3

Juu, tiistaina taisin vielä jatkaa Ellinooraa jonkun verran. Jatkoin edellisen postauksen luvun loppuun ja kirjoitin myös seuraavan. Dialogi kulki mainiosti ja eläytyminen oli helppoa, olen aika tyytyväinen.

Pidin tuossa muutaman päivän ihan chillailuvapaata, ensi viikolla on ensimmäiset pääsykokeet, joten akkujen lataukselle täytyy todellakin löytää aikaa. Jännittää ihan helvetisti, näin suoraan sanottuna, mutta niin täysillä toki tehdään, kuin pystytään!

Tänään jatkoin Inttilesken leffakäsisversiota. Melkeinpä kymmenellä liuskalla taas jatkui tämäkin homma, siihen mahtuu montakin kohtausta, jos sattuvat olemaan lyhyitä. Viimeisin kirjoittamani kohtaus on tosin pidempi, mutta eräs käsikirjoituksen ydinkohta. Täynnä draamaa, kyse on juurikin osalti tämän sanoman hakemisesta. Surulliseksi tässä itsekin tuli, mutta henkilöhahmojen reaktiot palvelivat mielestäni hyvin hahmojen luonnetta muuten. Sopivat kullekin osapuolelle - ja sain kohtauksesta toimivan, vaikka sen kirjoittamista aloittaessani en lainkaan tiennyt, kuinka tämä tulee menemään. Joskus tämä taktiikka on parhain ikinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti