keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Käsikirjoituksen tarkistuslista (Addiktio) vol.2

Mooi!

Tänään palasin taas tarkistuslistan pariin. Vuorossa oli kaikkien alkujen ja lopetusten tsekkaus (oikeastaan siis jokaisen luvun aloituksen ja lopetuksen) - ja siinä vierähti sellaiset 6-7h jos pidempiä taukoja EI lasketa mukaan! Alkaa kuulostaa jo ihan normaali duunarin työpäivältä - johan tässä 4 päivää lomaa pidettiinkin, haha! 

No mutta, tuotti tulosta. Alkujen tarkistaminen oli suhteellisen helppoa, ne herättivät kaikki kysymyksiä ja odotuksia tulevasta. Lopetusten tarkistaminen oli vaikeampaa - tai ei nyt muuten, mutta ohjattiin kirjaamaan niistä pulppuavia vastauksia ylös. Kyllähän sieltä joitain vastauksia löytyi, mutta suurin osa odotuksien lunastuksista ja kysymyksien vastauksista ilmenevät keskellä lukua! Eivät siinä luvun lopetuskappaleessa niinkään, toki näitäkin oli. Mutta koska kysymykset ovat sen verran isoja ja laaja-alaisia, ei vastausten olisi järkevääkään tulla yhdessä pienessä lopetuskappaleessa. Kuitenkin tiedän alkujen kysymyksiin vastanneeni, eikö se oli tämän pointti?

Toivon hartaasti, etten tehnyt tehtävää ihan päin mäntyä. Tapoja on monia, eikä tämä ole sillä tavalla matematiikkaa, että olisi vain yksi ainoa, oikea vastaus. Jotain sain kuitenkin irti, sillä minulla heräsi pari kysymystä, joista en tiedä, olenko ne perustellut tarpeeksi hyvin. Minulle käy kyllä välillä niinkin, että herää kysymyksiä, joihin en muista jo vastanneeni tai korjanneeni asiaa. Täytynee tarkistaa huomenna (tänään...kello on jo yli puolen yön) ihan kunnolla. Ja jos jaksan tämän päivän jälkeen, niin hyppään myös niihin henkilöhahmoja käsitteleviin kysymyksiin. Koska näissä meni koko päivä, voinen odottaa henkilöhahmokysymyksissä menevän vähintään kaksi tai kolmekin päivää. Ja sen lisäksi luulisin, että sillä saralla olisi vielä jotain paranneltavaa.

Olen hyvin kärsimätön, mutta tämä olisi niitä asioita, joita täytyisi tehdä rauhassa. Siitäkin huolimatta syöksyn tähän, kuin benjihyppyyn - kun tiedän edes vähän, mihin osaan vastata ja minkä kanssa joudun pohtimaan tiedän paremmin, missä saattaisi olla korjattavaa. Minulla on tässä kuitenkin sellaiset kaksi viikkoa ainakin aikaa työstää näitä tarkistuslistan kysymyksiä, sillä aikaisintaan silloin ehtii ohjaajani ne tsekkaamaan. Mutta käytettäköön täysin vapaat päivät nyt johonkin hyödylliseen, sillä menojakin on tulossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti