tiistai 2. kesäkuuta 2015

Kurkistus Kalevalan uumeniin

Hejsan!
Tätä taas tänään!

Heräsin myöhään. Liian myöhään, jos totta puhutaan. Ei minulla mitään menoa tänään ollut, ei tarvinnut olla missään, mutta näin hetken jo lomailleena tahtoisin silti pitää jonkinlaisesta unirytmistä kiinni. Niin, että ehtisi tehdä "töitä" päivälläkin ja ehkä vähän ulos viettämään - kylläkin pilvistä - kesäpäivää sen jälkeen. Töitä lainausmerkeissä, koska enhän minä tästä vielä mitään rahaa saa, alkutaipaleella vasta mennään! Mutta työtä, rakasta sellaista, yhtä kaikki!

Tänään siis kurkkasin pitkästä aikaa Kalevalan uumeniin. Pohdiskelin siinä aikani - en kovin kauaa kylläkään - kun muutama idea jo tupsahti mieleen. Heittelin niitä sitten Facebookiin tälle työparilleni ja keskustelimme. Hieman haastavampaa settiä tällä kertaa, sillä kysymyksessä on meitä jo jonkin aikaa vaivannut tarinan kohta, jota voisi ehkäpä nimittää ihan ydinkohdaksi. Tärkeä, erittäin tärkeä kaistale tätä tarinaa, joka pitäisi saada nykymaailmaan ja kehittelemillemme raameille sopivaksi. 

Mutta oikeastaan saatiin aika hauskojakin juttuja aikaan, siis lähinnä ajatuksen tasolla, vaikkakin jo yhden raakileen tässä naputtelinkin. Itseni on helpompi hahmottaa juttu, jos se on edes jonkinlaisena raakaversiona paperilla ja lähteä siitä sitten parantelemaan, kun on sen aika. Työparini ei ole vielä ehtinyt sitä kunnolla tsekata, mutta ehkä tässä jossain vaiheessa. Eihän meillä mikään kiire ole. Työparillanikin on tässä loma tulossa, niin enköhän anna hänenkin suosiolla lomailla rauhassa sen aikaa, kun ehtii!

Pikkuhiljaa alkavat palaset kuitenkin jo loksahdella paikoilleen. Aika alussa vasta mennään, mutta on jotain jo tehtykin. Innolla odotan tätä kesää ja kaikkea, mitä se tällä saralla tuokaan tullessaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti