lauantai 27. kesäkuuta 2015

Näppäimistön napsuttelu jatkuu!

Tsau!
Käväisin tällä viikolla Suomenlinnassa. 
Kuva kuvastaa hyvin sitä, kuinka kohta Addiktion on aika matkata eteenpäin!

Mutta tämä postaus tulee käsittelemään pienesti uusinta käsikirjoitustani. Sitä tuli naputeltua taas yksi, lyhykäinen luku eteenpäin. Maanantaina taisin kirjoittaa edellisen, mutta siitä en sitten kerennyt postaamaan. Nyt sinkoili hieman kipinöitä kahden hahmon välillä ja muutenkin draama taas kukoistaa. Tämä ei ehkä sittenkään - ainakaan vielä - ole ihan yhtä synkkä kuin Addiktio, mutta draamaa täynnä kuitenkin. 

Pientä lupailua siis sivuhahmon ja päähenkilön suhdekuvioista ja hippusen avattu myös toisen sivuhahmon perhe-elämää. Ajattelin kaikkien hahmojen vanhemmat pitää aika etäällä tällä kertaa. Ne eivät ihan istu tähän juttuun. Tai no siis, niiden on oltava olemassa, mutta he eivät ole samalla tavalla päätähtiä, kuin Addiktiossa sattuu isähahmo olemaan - äsh, ei päätähti, mutta jonkun verran isommassa osassa silti. 

Aivot on tukossa ja takussa aika lailla. Alkuviikon pidin ansaittua lomaa, näin sukulaisia (kirjailija-tätiäni ja hänen perhettään), kävin Suomenlinnassa ja Heurekassakin. Siis ihan oikeaa lomaa, ilman mitään velvoitteita. Paluu kirjoitusarkeen vie hiukan aikaa, luulisin. Pää ehti tyhjentyä sen verran. Mutta ei minulla aikasemminkaan kauaa se pää ole lomalla ollut, joten voinette odotella päivitysrysäystä taas kohta puoliin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti